dissabte, 12 de gener del 2008

Escòcia

Aquests dies torna a sortir als mitjans de comunicació Escòcia, en Carod s’hi ha arribat a parlar amb en Salmond , entre altres temes, sobre el procés cap a la independència del Regne Unit, Esòcia tambè és notícia per la negativa d’en Salmond a noves centrals nuclears, el Barça juga a Glasgow, ... Aquesta tardor vaig anar de vacances a Escòcia, feia més de 20 anys que no hi havia anat per vacances, havia anat varies vegades a Glasgow per feina, però la visió d’un territori quan vas de vacances es completament diferent que quan vas per feina. El primer viatge el vaig fer amb Interrail, quin gran invent !!!, amb la motxilla, dormint en albergs, i uns bons amics vàrem arribar fins a les Orkney, en pocs llocs pots sentir el so de la pau, de la natura, Orkey és un d'ells, aquest últim viatge el vaig fer amb la dona, en avió, cotxe de lloguer i hotel, com canvien les coses ... . Vàrem fer una ruta que es podria qualificar de “ruta de castells i llocs d’interès històric”, Urquhart Castle, Eilean Castle , Culloden , ..., quedant pendent la ruta del whisky.
Us adjunto un clip d’en Midge Ure, Breate, un tema que malgrat no estigui en geelic us transportarà amb les seves imatges a Escòcia.




D’aquí uns anys en Salmond serà considerat un somiatruites o serà equiparat amb en Arthur Griffith i Michael Collins?, que varen ser els que van liderar les converses amb el britànics per una Irlanda lliure.